Vodoodporni make-up: Top 5 produktov

Vodoodporni make-up res deluje? Morda si tudi ti v dvomih, ali bo make-up obstal ali ne bo. Skok v globoko morje, rahel soparni dež, morda kakšna nepričakovana solzica? Vse te skrbi so zaman. Ravno zato imamo ženske nekje v rezervi vodoodporna ličila.

Vodoodporna ličila niso nič bolj težke teksture, ne izsušijo kože in seveda so obstojna.

Poglejmo 5 veličastnih za krasen vodoodporni make-up videz: Artdeco Rich Treatment podlaga, Artdeco korektivna palčica, NYX Professional Makeup Tame & Frame pomada za obrvi, Maybelline The Colossal maskara, Pierre René Lip Matic črtalo za ustnice, ter Artdeco Soft Eye Liner.

Vodoodporni make-up začenjamo z Artdeco Rich Treatment podlago (odtenek odtenek 485.12 Vanilla Rose), ki vas bo ob nanosu prevzela z žametno mehkobo. Podlaga je brez SPF zaščite, zato si je potrebno pred nanosom nanesti kremo s SPF zaščito. Odstranitev podlage je lahka, ter kar je zelo pomembno ne pušča mastnih sledi.

Nadaljujemo z Artdeco korektivno paličico (odtenek odtenek 496.1 Fair Vanilla), ki bo prekrila temne kolobarje in ne bo poudarila vaših gubic na obrazu. Tekstura je lahka in se zlije z kožo.

NYX Professional Makeup Tame & Frame Brow pomada za obrvi bo poskrbela, da bodo obrvi v liniji. Nanos je enostaven, se ne razmaže in poudari naravno barvo obrvi. (Na sliki odtenek odtenek 02 Chocolate).

Vodoodporni make-up podpremo na koncu z drznimi potezami maskare, črtala za ustnice in svinčnikom za oči.

Maybelline vodoodporna maskara The Colossal ne bo obtežila vaših trepalnic, bo pa ustvarila krasen volumen in jih ločila med seboj. Pa brez skrbi, v stiku z vodo bo ostala na trepalnicah, brez črnih madežev okrog oči.

Drzne linije pa ustvarite še na vekah in ustnicah. Pri vekah priporočam uporabo mehkega svinčnika Artdeco Soft Eye Liner (odtenek 221.72 Green Turquoise), ki se bo krasno zlil s črtalom za ustnice Pierre René Lip Matic (odtenek odtenek 08).

Celoten make-up videz je preprost, lahek, dopolnjen z malimi detajli, ter kar je najbolj pomembno vodoodporen. Za brezskrbno uživanje v poletju.

Več lepotnih nasvetov najdeš tukaj!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *