Jesen in modni navdih

Jesen in modni navdih

Jesen je že tu. Mnogi pravijo, da je to najlepši čas leta. Kljub temu, da odpadajo listi in je bolj hladno, skriva jesen v sebi čarovnijo. Čudovite barve, skupna druženja ob kostanju. Kuhanček in plastenje oblačil prav tako spadata k jeseni. Čudovita jesen.

Jesen je letni čas, čudovitih barv in barvnih palet s katerimi se lahko poigramo. Prav tako se lahko poigramo s teksturami in vzorci oblačil. Privlečemo iz omare modne dodatke: Klobuke, očala, šale in rute. Barve, plastenje in izbira modnih dodatkov zna biti kar vznemirljiva. Večnim kombinacijam ni konca.

Velikokrat že zjutraj, ko se zbudimo razmišljamo kaj bomo oblekli. Vsaj jaz sem taka. Skodelica kave v roke in aktivno razmišljanje se lahko začne. Določeni se držijo trendov, drugi se držimo svojega okusa. Oblečemo se tako, da se najbolje počutimo. In tako je prav. Bolj kot modne trende je potrebno upoštevati počutje in energijo, ki jo odajamo. Modni dodatek kot je nakit, pa ima veliko vlogo pri dopolnitvi videza.

JESEN IN ŠČEPEC ROZE

Jesen ima svojo barvno paleto. Kanček oranžne, rdeče, rjave, vijolične, črne in oker barve. Vse barve se med seboj krasno dopolnjujejo. Kaj pa če dodamo še malo po svoje? Roza je barva, ki je večno modna. Ne glede na letni čas. Še pravi modni dodatek in že ste nared.

JESEN IN ŠČEPEC ČRNE

Za črno barvo pravijo, da je bolj žalujoča. Vendar je primarna barva v modni indrustriji, nekakšno izhodišče je. Enostavna za kombiniranje z ostalimi barvami. Pa še malo nas zoža. Prikrije kakšen kilogram več, ki ga pridobimo v zimskem času.

Naj črni outfit izstopa s čudovitim nakitom.

OUTFIT ZA UDOBJE DOMA

Vsekakor je pomembno, da udobje čutimo tudi v lastnem domu. Ko se pogledamo v ogledalo si rečemo: ‘Super si.’ Udobne jeans hlače in udoben pulover sta za jesen popolna. Poleg pa še mini ujemajoči uhani.

Naj bo tudi ta jesen čudovita, pisana in udobna.

Več navdihov si preberi tukaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *