NIceboy in kako priti v formo?

Niceboy in kako priti v formo

Niceboy je znamka, ki je že kar nekaj časa uveljavljena na evropskem trgu. Znamka ponuja nešteto izdelkov, kot so akcijske kamere, nadzorne kamere, priljubljene možnosti slušalk, prenosne zvočnike, trakove za fitnes in dodatke.

Zadnja poteza blagovne znamke Niceboy® je bil vstop na trg s celovito linijo igralne opreme, ki je takoj postala prodajna uspešnica.

V današnjem času kjer je tempo življenja hiter in nam primankuje časa za osnove potrebe, Niceboy še kako pride prav. To še posebej velja za ženske, mamice ki so vsak dan v polnem pogonu od jutra.

Ženske, še posebej mame si težje vzamejo čas zase. Nekako je vse vezano na njih. Otorci, hiša – gospodinjska opravila. Pa bi si ga morale. Nešteto opravil skozi dan poleg otrok, mamice povsem prevzame. Na koncu dneva ni ne motivacije, ne volje. Morda bi jih pravi pripomočki spravili v pogon. Jim vlili voljo. Vedno je pravi čas za ponoven začetek.

Zakonsko življenje je dosti pestro. Ko pridejo v družino dodatno še otroci, se pestrost samo poveča. Otroci poleg službe in ostalih opravil, vzamejo dosti energije čez dan.

Na koncu dneva je nivo energije zelo nizek. Pozornost je vedno usmerjena v druge osebe, ki so vam blizu, mamice pa medtem pozabljate nase. Pa je to prav? Ne.

NIceboy zapesnica in Hive five slušalke
niceboy-x-fit-zapestnica-notinosi.jpg

Niceboy X-Fit plus fitness zapestnica

Pomembno je, da se mamice ozavestijo, da se življenje z nazivom ‘Mama’ ne konča. Sebe morajo postaviti na prvo mesto, včasih tudi pred otroci.

Ne smejo se predati in dovoliti, da jih leta povozijo. Niceboy pa ima ravno pravi dodatek, ki lahko olajša vsakdan. Niceboy x-fit zapestnica, ki bo tvoja zvesta prijateljica.

S pomočjo zapestnice lahko spremljaš svoj napredek. Slediš lahko – koliko korakov si naredila čez dan, koliko kalorij si ‘pokurila’ in slediš ritmu svojega spanja. Zapestnico povežeš enostavno z aplikacijo na mobitelu. Na aplikaciji se beležijo vse vrednosti. Svojemu napredku lahko tako slediš vsak dan.

Skozi nosečnost se kilogrami počasi nabirajo. Pri nekaterih več, pri nekaterih manj. S porodom nekaj kilogramov odide, nekaj pa jih ostane. V prvem letu po porodu se v telesu dogajajo še spremembe, predvsem hormonske.

Z dojenjem tudi nekaj kilogramov skopni. Ampak številka ni tako pomembna, kot je pomembna fizična podoba. In kljub temu, da smo mame, lahko lepo in privlačno izgledamo. Zase, ne za druge. Za dobro počutje.

Zato si zastavi dnevne cilje. Kot je naprimer 30 minut lahke vadbe, ki jo nato skozi čas stopnjuješ na večjo obremenitev. Morda si zastaviš cilj 10.000 korakov na dan.

Primarni cilj je, da se posvetiš sebi in poskrbiš za svojo dobrobit!

Koraki, ki so pomembni za doseg ciljev

Vadba vsekakor ni edini element, ki bo pomagal da se vrnemo ponovno v formo. Potrebno je pomisliti, tudi na druge dejavnike, kot so spanje – dolžina in kvaliteta spanca, prehrana in meditacija – čas za misli. Če bo telo pod stresom, bo potreben toliko večji trud. Ali pa se napredek ne bo poznal.

Spremljanje spanja, fizične aktivnosti in vitalnih funkcij prepusti zapestnici x-fit. Dizajn zapestnice je preprost, zato jo lahko nosite na vsak outfit in skozi cel dan.

Brez motivacije ne gre

Lastna motivacija je vsekakor pomembna. Prav tako pa je pomembno, da si ustvarite vzdušje, ki vas bo hkrati motiviralo. Brez motivacije ne gre. Koraki do zastavljenih ciljev bodo tako lažji za doseg.

Hive drops slušalke so majhne in praktične. Spravite jih lahko v torbico, žep ali fitness torbo. Z vami bodo pri fizični aktivnosti ali poslušanju podcasta. Slušalke imajo zaščito in se preprosto polnijo preko priloženega usb kabla. Krasen, moderen vizualni izgled slušalk, pa bo poskrbel, da boste z njimi krasne v vsakem delu dneva, elegantnem ali športnem.

Mamice, poiščite svojo motivacijo, zagon in voljo. Poskrbite za svoje telo, saj imate samo eno. V vadbo lahko vklopite tudi otroke in hkrati poskrbite za pravo malo zabavo.

Več vsebin o skrbi zase najdete tukaj!

Naročnik blog zapisa je Notino.si.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *