Krema za predel okoli oči NeoStrata restore

So vaše oči utrujene? Ste preizkusile obkladke, masažo, limfno drenažo, povečale pitje pa vseeno niste zadovoljne? Morda je krema za predel okoli oči tisto, kar potrebujete. Samo pravo je potrebno izbrati.

Hiter življenski tempo nam zna ponagajati, se slabo posvetimo negi obraza, negi kože, je sploh ne poslušamo in ne zadovoljimo njene potrebe. Koža potrebuje nego vsak dan, v mladih in zrelih letih, še posebej predel okoli oči.

Nasvet : Zvečer spočijte oči tako, da se uležete in si čez oči položite topel obkladek. Počivajte vsaj 10 minut, medtem si naštimajte nežno glasbo in se sprostite.

Kako najti pravo kremo?

Naredite raziskavo krem, ki so namenjene predelu okoli oči. Poiščite kreme, ki vsebujejo hialuronsko kislino, ceramide, niacinamide, kofein, dobre kisline ali naravne izvlečke. Omenjene sestavine bodo zagotovile, da bo predel okoli oči manj zabuhel, hidriran ter nahranjen.

NeoStrata Restore vlažilna krema za okoli oči

Če je vaša koža bolj zrela, potem je NeoStrata dobra izbira. Krema ima močno formulo, a je učinkovita.

Krema vsebuje izvlečke zelenega čaja in kumar, ki bodo pomirili vašo kožo in odpravili razdraženost. Krema vsebuje še laktobionsko kislino, katere naloga je, da prepreči razgradnjo kolagena, gladi gube in poživi predel okoli oči. Je močan antioksidant, ki varuje kožo tudi pred zunanjimi vplivi, kot so onesnaževanje in UV žarki.

Vitamin K v kremi pa pomaga zmanjšati videz podočnjakov.

Kolagen je beljakovina, ki podpira naraven proces regeneracije kože.

Kdaj aplicirati kremo?

Kremo aplicirajte dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Kreme za predel okoli oči nanašajte kot korak #2, ko opravite čiščenje obraza. Po čiščenju je koža čista, pore pa odprte. Koža po čiščenju potrebuje hidracijo, zato aplicirajte kremo v malih količinah po predelu okoli oči s tapkanjem. S tapkanjem zagotovite, da se bo krema povsem vpila v kožo, ter tako opravila svojo funkcijo.

Več o negi za okoli oči najdeš tukaj!

Blog zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Notino.si.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *