fbpx
Korejska kozmetika

Korejska kozmetika znova navdušuje

Svojega navdušenja nad njimi nisem mogla prekriti. Kvalitetni, edinstveni in predvsem učinkujoči. O čem govorim?

Hidrogelni obliži s kolagenom

Sama sem oboževalka obližev za področje izpod oči oziroma ‘eyepatchov’. Enostavno potrebujem to dodatno dozo nege za utrujene in nabuhle oči, bodisi zjutraj -bodisi zvečer. Še posebej če delujejo. Pred uporabo in preizkušanjem obližev, ki bodo omenjeni kasneje, sem preizkusila druge, ravno tako iz Misshine ponudbe. Nato sem preizkusila te, čarobne. Neizmerno navdušena in zvesta uporabnica od prvega nanosa. Moje navdušenje nad obliži so že spoznale punce preko Instagrama.

https://www.instagram.com/p/B-4eRtHlM4c/

Obliži so v embalaži prepojeni s serumom, tako da so vedno vlažni in pripravljeni. Notri je kar 30 parov obližev in jih imate za kar nekaj časa. Obliži vsebujejo polžji izvleček, ki poskrbi za regeneracijo kože in pa imajo lastnost, da reagirajo na toploto, kar pomeni da se serum lažje absorbira. Obliže lahko dobite fizično v trgovini Missha ali pa preko spleta.

Koža je po uporabi: navlažena, napeta, izredno manj zabuhla in svežega videza.

Jaz pa tega že ne potrebujem. O ja, potrebuješ, in sicer vsi – moški in ženske. Zakaj je tako pomemben?

SPF je kratica za Sun Protection Factor ali po domače Zaščitni faktor. SPF produkti nas ščitijo pred znaki staranja, pred opeklinami, pred kožnim rakom in pa ohranjajo kožo mladostno, sijočo in zdravo.

Poznamo 3 vrste sončnih žarkov:

  • UVA – so pristoni cel dan in prehajajo tudi skozi steklo
  • UVB – intenzivnost niha čez dan, najmočnejši so opoldne
  • UVC – ne dosežejo površja Zemlje

UVA žarki so najbolj škodljivi, ker prodirajo v povrhnjico kože in kožo poškodujejo. Povzročijo prezgodnje staranje kože, poškodbe oči in melanome.

UVB žarki prodrejo manj v povrhnjico in spodbujajo tvorbo melanina. Povzročijo opekline in poškodbe kože še posebej poleti in na nadmorskih višinah.

A’pieu Power Block Essence Sun cream 50+

Pomembno je, da izberemo zaščito, ki nas bo zaščitila pred obema vrstama sončnih žarkov. Preden se izpostavite soncu se namažite vsaj 30 minut prej. Zadnja leta si zase in svojo družino izberem faktor 50, ki je namenjen osebam z zelo občutljivo kožo. Sem mnenja zakaj tvegati? Otroška koža je še posebej občutljiva, moja pa z leti ravno tako. Roko na srce, moji starši niso dajali prevelika poudarka na zaščito, zato bom jaz nase in svoje bližnje.

Glede na občutljivost moje kože sem si pri Misshi izbrala Sončno kremo, ki vsebuje esenco Centella Asiatica. Zakaj obožujem Centello? Pri vseh mojih spopadih z aknami in nepravilnostmi se je odlično odrezala. Kožo je pomirila, počasi negovala in obnavljala kožno bariero. Krema prav tako vsebuje izvleček Baobab semen, katerih je funkcija da zaklenejo vlago. Krema prijetno diši, je nelepljiva po nanosu, se hitro in brez sledu vpije. Kar je še najbolj pomembno ne pušča belih sledi, ni mastna in preko lahko nanesete mirno make up.

Misshini izdelki poskrbijo v celoti za nas. Oba izdelka najdete v fizični trgovini Missha ali pa na spletni strani https://missha.si/ / https://all4skin.net/ .

Če te zanima korejska kozmetika in njene prednosti si preberi:

https://dijanarose.com/2019/09/12/lepotni-namig-k-beauty/

Blog zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Missha.si. Vsa mnenja so napisana na podlagi resničnega testiranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »