fbpx
Ocena Narciso Rodriguez parfuma iz spletne strani Notino.si | Dijanarose.com

4 razlogi zakaj Narciso Rodriguez

Tokrat delim z vami 4 razloge zakaj ravno izbrati Narciso Rodriguez parfum, ter kaj ob njem začutiš.

Samozavestna, elegantna, ljubeča, močna in zapeljiva ženska. Na tako žensko pomisliš, ko vidiš in primeš Narciso parfum v roko. Moj izbrani parfum je Narciso Rouge. Rdeča notranjost, prozorna zunanjost in čudovit, unikaten, ter svež vonj. Mislim, da ne obstaja ženska na svetu, da ji parfum ne bi bil všeč, ali ji ne bi ‘pasal’ na kožo.

Newyorški dizajner kubanskega izvora je poleg stilskih kreacij, dodal v svojo kolekcijo še parfume. Njegove kreacije so nosile znane osebe, med njimi tudi Michelle Obama.

Narciso Rodriguez

Leta 2003 je luč sveta ugledal prvi Narciso parfum. Sedaj jih je v ponudbi kar nekaj, tako za moške, kot za ženske. V vsakem parfumu prevladuje srčna nota Mošus, ki je podpisna nota Narciso parfumu.

4 razlogi zakaj Narciso Rouge

Vonj

Izjemen, lahek, zapeljiv, mamljiv in trajen. Na prvi vonj morda ne bi reagirale, vendar že ob drugi, tretji uporabi, bi same ob nanosu začele z zapiranjem oči, vdihavanjem parfuma in s sproščanjem notranjega zadovoljstva. V vonju se skriva kot že omenjeno srčna nota mošus, poleg pa začutite cvetlične in lesne note.

V parfumski vodi Rouge se skriva še vonj bolgarske vrtnice in rdeč iris. Parfumske note skupaj ustvarjajo žametni dotik, ki ti dovoli čutiti zapeljivost, skrivnostnost, sproščenost, ter toplino. Neverjeten občutek, ko ga zavonjate – dobesedno.

Izgled

Majhen, a ravno prave velikosti. Vsak parfum je enake oblike, a notranjost je drugačna, drugačne barve. Morda kot zanimivost:

‘Narciso steklenička predstavlja žensko. Ker zunanjost pri ženski oz. zunanja lepota ni pomembna, je steklenička navzven prozorna. Notranjost stekleničke pa je obarvana, kar ponazarja da se v ženski nekaj skriva. Nekaj skritega očem.’ (hvala Aida za ta podatek).

Trajnost

Zagotavljam ti, da ostane na koži cel dan, na oblekah pa celo več dni. Vonj je obstojen, trajen in na moji koži oz. mojem pH-ju se vonj ni spreminjal.

Ženstvenost

Kot že prej omenjeno na začetku, ob nanosu parfuma se prebudijo vsi ženski čuti. Poznate tisti občutek, ko naneseš parfum in v slow-motion gibanju začutiš vonj in zacvetiš oz. se prebudiš navznoter? Filmska scena vem, ampak točno tako se odvija ob nanosu. Krasen občutek!

Narciso Rodriguez losjon

Da ne bo žametni občutek samo v pafrumski steklenički, Narciso ima prav tako iz istoimenske linije losjon za telo. Losjon je nežen, lahke teksture in prijetno nežnega vonja. Primeren za romantične oddihe in zmenke, dišeče noči, ali pa kar tako, za svoj užitek. Všeč mi je, da je rahle teksture in nima pretiranega, vsiljivega vonja.

Narciso Rodriguez je zame novost na trgu. Vsekakor pa ga priporočam vsem ženskam, ki bi rade tisto nekaj, kar bo prebudilo vaše ženske čute.

To feel like a woman.

Več blog zapisov o lepoti si preberi tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »