Essence

Essence v barvi leta 2023

Essence je nam ženskam dobro poznana blagovna znamka. Skozi srednješolsko šolanje so nas očarali. Cenovno dostopno izdelki primerni za vsako denarnico. Essence se je skozi leta razvijal. Kot sama blagovna znamka, poleg tega pa tudi izpopolnjeval svoje produkte.

Je namenjen samo mladim puncam? Vsekakor ne. Essence znamka je primerna za punce, ženske vseh starosti.

Kdo ali kaj je Essence?

Essence je nemška kozmetična blagovna znamka, ki je znana po svojih cenovno dostopnih izdelkih za ličenje. Poslanstvo blagovne znamke je ponujati visokokakovostne in modne izdelke po dostopni ceni. Linija izdelkov Essence vključuje široko paleto ličil, kot so podlage, korektorji, pudri, rdečila, bronzerji, maskare, črtala za oči, šminke in drugo.

Essence ponuja tudi različne čopiče in orodja za pomoč pri uporabi izdelkov za ličenje. Ponujajo tudi omejene izdaje izdelkov in kolekcije, ki se pogosto posodabljajo v skladu z najnovejšimi trendi. Znani so po svojih visokokakovostnih izdelkih po nizkih cenah.

Kakšna je vloga ličil?

Ličila so kozmetični izdelki, ki se uporabljajo na obrazu za izboljšanje videza. Običajno vključuje izdelke, kot so podlaga, korektor, puder, črtalo za oči, maskara, šminka in rdečilo za lica. Z ličili lahko poudarimo ali spremenimo svoje naravne značilnosti, na primer poudarimo ličnice ali naredimo polnejše ustnice.

Za različne priložnosti lahko uporabite različne vrste ličil, na primer lahka, naravna ličila za vsakodnevno nošenje in bolj dramatična, drzna ličila za posebne priložnosti, kot so zabave ali dogodki. Ličila se uporabljajo tudi v gledališki, filmski in televizijski industriji za ustvarjanje likov ali pomoč igralcem, da so na zaslonu videti na določen način.

Makeup trendi se spreminjajo, a so vedno IN

Trendi ličenja so slogi in videzi, ki so v določenem obdobju priljubljeni v lepotni industriji. Ti trendi se lahko redno spreminjajo, nanje pa lahko vplivajo dejavniki, kot so moda, popkultura in družbeni mediji.

Nekateri trenutni trendi ličenja vključujejo:

  • Odločno in barvito ličenje oči (na primer svetla senčila ali grafično črtalo)
  • Dewy Look – naravno in minimalistično ličenje s poudarkom na negi kože in naravnem videzu polti
    “steklena koža” ali zelo gladka in sijoča polt
  • Drzne, barvite in sijoče ustnice
  • Poudarjanje in konturiranje za oblikovanje in poudarjanje obraza
  • Eksperimentiranje z različnimi teksturami, kot so bleščice, sijaj in sijaj.

Eksperimentiranje s trendi ličenja je vedno zabavno. Morda bolj za tiste, ki ne nosijo močnega makeup vsak dan, vendar si to privoščijo ob posebnih priložnosti.

Barva leta 2023 in makeup navdihi

Barva leta 2023 je Viva Magenta. Viva Magenta je barva, ki opogumlja, spodbuja eksperimentiranje in samoizražanje brez omejitev.

Viva Magenta

Gre za odtenek, ki ima korenine v naravi, izhaja iz družine rdečih in izraža nov signal moči. Barva se pogosto uporablja v modi in oblikovanju, zlasti pri oblačilih in dodatkih, kot so torbe, čevlji in nakit.

Uporablja se lahko tudi v domačem dekorju in grafičnem oblikovanju. Pri ličenju je viva magenta priljubljena barva za šminke in senčila ter lake za nohte. Uporablja se tudi pri oblikovanju blagovnih znamk, oglaševanju in embalaže, saj je živahna in pritegne pozornost.

Kot že omenjeno se Viva Magenta uporablja tudi pri ličenju, kjer se lahko svobodno izražamo. V primeru da je outfit bolj umirjen ali enobarven, lahko celoten videz popestrimo z odtenkom Viva Magente.

Wet makeup look? Preberi tukaj kako ga ustvariš.

Essence znamka je vedno v koraku s trendi. Tako jim tudi enostavno sledimo. Viva Magenta je letošnji navdih, z Essence izdelki pa lahko ustvarimo katerikoli makeup videz.

Essence Fresh & Fit tekoči puder je izdelek, ki ga lahko uporabljamo vsak dan. Primeren je tako za lažji dnevni makeup, ali bolj ‘heavy’ makeup videz. Lahka tekstura bo naši koži prizanesla, ji pustila da diha.

Lahkotna podlaga se brez težav na koncu dneva odstrani. Pred nanosom pudra uporabite podlago za zmanjšanje por, Poreless Primer. Za popoln prekrivnost podočnjakov in otekle kože pa bo poskrbel Essence tekoči korektor z mat učnikom.

Za popolno izrazitost oči bodo poskrbeli Essence svinčniki. Namesto eyelinerja uporabite Kajal svinčnik za oči v odtenku 30 Classic Blue. Svinčnik za osvetljevanje pa bo vaš pogled odprl.

Make Beauty Fun paleta pa bo prav prišla pri poigravanju z barvami. Paleta dopušča širino in odpira domišljijo. Čudovite žive barve bodo popestrile prav vsak obraz.

Oči bodo potrebovale tudi dodaten volumen, da bodo izstopale skupaj z barvami. Maskara Double Trouble za volumen bo popeljala trepalnice v novo dimenzijo. Obrvi pa bodo popolno fiksirane s fiksacijskim gelom FIX IT.

Končni videz pa bo popestrila dobro pigmentirana dolgoobstojna tekoča šminka Stay 8h Matte, ki se obdrži na ustnicah do kar 8 ur. V kolikor želite ustnicam še dodati volumen je olje za volumen Ginseng popolno.

Vas je Viva Magenta že osvojila?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *