MOČ PODPORE IN SPOŠTOVANJA. HVALA KER SI!

Glede na to, da je slika dveh prstanov na mojem Instagram profilu požela tak uspeh, ubistvu se mi zdi da je slika od vseh objavljenih bila najbolj priljubljena, sem se odločila napisati blog zapis, kjer razkrijem delček sebe in svoje podpore.

Glede podpore mislim na moškega, ki je v moje življenje prišel čisto naključno in bo ostal za vedno. Pojavil se je v trenutku, ko sem bila v svojem življenju na dnu, v psihičnem smislu. Večino svojega življenja, oziroma odkar sem se začela zavedati same sebe, sem bila vodena s strani drugih ljudi. Počutila sem se kot gledališka lutka, ki visi na laksu in drugi upravljajo s teboj. Dan za dnem je mineval, in moj vsakdan je postajal bolj in bolj depresiven, enoličen. Nekako pa so se zadeve od mojega 18.leta pričele še slabšati. Nasilje.

PRVI ZMENEK IN 3 URE POGOVORA

Z možem sva se bežno poznala od leta 2009, a tako kot večina izgubiš stike in se slišiš ali vidiš zopet šele čez lepo število let. In tako sva ponovno v stik prišla 2015, ko so sledili dolgi pogovori in po enem tednu končno zmenek. Priznam na prvi pogled, na videz ni bil ravno moj tip, ampak nikoli nisem bila tip ženske, ki bi ji bila zunanjost pomembnejša od notranje lepote. In tega njemu ni manjkalo, notranja lepota, iskren pogled, prelep nasmeh in čisto, nepokvarjeno srce. Priznam, nisem vedela kaj pričakovati v bodoče, a zmenki so se vrstili eden za drugim, in moje srce je vsakič bolj bilo.

MOŠKI USTVARJEN ZAME

To je bilo to, moški s katerim sem želela ustvariti družino, in že po skoraj enem mesecu sva živela skupaj, po 6-ih mesecih pa sem že zanosila z Liamom. Ja je bil kar šok, a najlepša novica kadarkoli. Moja sreča je bila na vrhuncu, moški ki je kot sonce posijal v moje življenje in novo bitje, ki je najino ljubezen utrdilo in naju ne samo kot starša, ampak tudi kot dve osebe, ki se ljubita povezal še bolj. Ga ni moškega, ki ne bi svoje sopotnice še bolj ljubil, cenil in spoštoval po rojstvu potomca. No, kasneje se nam je pridružila še Zaya, ki je celotno vez še bolj utrdila.

MOJA NAJVEČJA PODPORA

Se mi zdi da tukaj nimava niti on, niti jaz zadržkov, da nebi drug drugemu dajala popolno podporo pri kateremkoli projektu, ideji, hobiju. Niti enkrat mu ni bilo težko popaziti na otroke, če sem imela opravke, photo-shooting, intervju ali če sem si vzela tistih svojih 10-minut miru. Vsako idejo podpreva, se posvetujeva in hkrati ‘brain stormava’ za naprej. Kar je pomembno, in res ključnega pomena v zvezi ali zakonu sta podpora in spoštovanje.  Brez teh dveh nebo šlo, oziroma bo ampak vprašanje kako.

Glede na to, da je moja dolgoletna želja bila pisanje bloga, in sem se končno odločila da naredim tudi ta korak v svojem življenju, brez njega vsekakor nebi šlo. Kljub temu, da sem mama, gospodinja, žena, in da imam poleg še redno službo, je mojo odločitev sprejel in celo sam mi je postavil spletno stran, me zasul s predlogi in spodbudnimi besedami kar pridno dela še naprej.

Brez njega moja prihodnost nebi bila to kar je. Edin, hvala ker si!

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *