Z ljubeznijo, ustvarjen zate!

Tukaj je.. Ustvarjen samo zate, razvajanje in nego. Prvi produkt, ki je nastal pod idejami in rokami Slovenk, ki si upamo nekaj več. Skupaj smo stopile punce, ki prepoznamo ena v drugi dobroto, potencial in spoštovanje. Punce, pri katerih bolj štejejo odnosi kot številke. 

Uresničitev

Naše glave vedno delajo 100% vsak dan in razmišljamo vnaprej. Tako se je porodila tudi ideja, da bi prvič v Sloveniji ustvarili produkt v sodelovanju s slovensko znamko. Sodelovanje, ki temelji na iskrenosti, zaupanju in skupnih ciljih. Roko na srce, nevoščljivosti in foušije je že tako dovolj, kaj ni čas da se punce med seboj povežemo, združimo moči in ponudimo ljudem nekaj, kar je ustvarjeno iz srca, močne volje in z ljubeznijo?

Ravno tako sta nastala balzama za lase, Dijana Rose x Eterika in Katja Grudnik x Eterika Limited edition. 

Balzama ponujata razkošno razvajanje za vsako žensko in njene lase. Lasje so nekakšno ogledalo naše urejenosti, in lepi lasje so vedno privlačni za oko. Ker Eterika ponuja že 3 leta svoje naravne produkte in v njihovi ponudbi najdeš tudi balzame za lase, sva se s Katjo odločili, da ponudiva ženski populaciji še nekaj drugačnega od klasike. Drugačna tekstura, vonj in učinek.

Posebnost?

Oba balzama vsebujeta arganovo in kokosovo olje.

  •  Kokosovo olje prodira v notranjost lasu, kjer preprečuje degenerativne procese lasnih mešičkov. Vsebuje ogromno lavrinske kisline, ki zmanjšuje izgubo lasnega keratina.
  • Arganovo olje neguje vaše lase ter preprečuje razcepljene konice.

Vse skupaj pa je še izboljšano z vonjem Manga, ki daje tropski privdih tvojim lasem, in hkrati tudi tebe v mislih odpelje do tropskih plaž. Pri Katji pa je obogaten s čutnim vonjem Vrtnice, ki te očara. 

Oba balzama sta tudi ročno izdelana v Sloveniji, ne vsebujeta parabenov in silikonov, vsebujeta dragocena rastlinska olja in sta 100% veganska. 

Dovoli si, da postanejo tvoji lasje negovani, mehki in sijoči. Balzama sta na voljo v spletni trgovini Eterika.si, zaloga je omejena in ekskluzivna ponudba.

 

Ekipa projekta: 

Anja Vrhovec (ustanoviteljica Eterika.si)

Katja Grudnik (lepotna, lifestyle in modna blogerka Viva la Vida)

Aida Mahmutović (fotografinja in ustanoviteljica Aida’s Photography)

Tanita Weith Sitar (Grafična oblikovalka, lastnica Nautic cafe in blogerka Tanita Weith Beauty)

….in moja malenkost

https://eterika.si/izdelek/balzam-za-lase-by-dijana-rose/

https://eterika.si/izdelek/balzam-za-lase-by-katja-grudnik/

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *