fbpx

NATURA SIBERICA: SEVERNA KOLEKCIJA, IZJEMNA PO NARAVI

Ni lepšega kot, ko se zaveš, da so na trgu izdelki, ki te po naravni poti popeljejo do popolnega izgleda, do popolne nege kože.

 

Si se že kdaj srečala s tistim občutkom, ko najdeš po tolikih letih preizkušanja pravo izbiro negovalnih izdelkov za svojo kožo? Tiste, ki ne poznate tega občutka, upam da vam bo tale zapis v pomoč, tiste ki ste jih pa našle, pa še vedno lahko preizkusite nekaj novega.

Do nedavnega nisem poznala znamke Natura Siberica. Sem jo opazila v drogerijah DM-a, in v blog zapisih mojih kolegic blogeric. Ko sem mi je ponudila možnost testiranja, sem sprejela z veseljem. Rada preizkušam nove stvari, ker sem mnenja da se vedno najde novi produkt, ki nam bo všeč in odgovarjal, in tudi zato, ker se koža posameznice menja iz leta v leto zaradi zunanjih in notranjih vplivov.

Natura Siberica je ustvarila novo linijo, Severno linijo pri kateri je poudarek na negovanju in čiščenju kože, in katere sta glavni sestavini aktivno oglje in sibirska zelišča. Izbrala sem si linijo, ki je namenjena oskrbi suhe in občutljive kože, Črno linijo.

V linijo spadajo trije izdelki: Miceralna vodica, čistilno maslo za obraz in obrazna maska. Da linija vsebuje maksimalno vsebnost naravnih sestavin potrjuje EKO certifikat ECOCERT COSMOS ORGANIC.

  • MICERALNA VODICA

Lahka tekstura miceralne vodice vas popeljala v aktivno vsakodnevno čiščenje obraza. Vodica vsebuje aktivno oglje, ki ga pred uporabo lahko opazite sami na dnu embalaže. Vodica je zelo lahka in nežna do kože, in že sam vonj je po sebi prijeten in vas bo popeljal v naravo. Vodica je namenjena tudi odstranjevanju make upa, čeprav očesnega ne očisti v celoti. Za popolno odstranitev očesnega make upa, sama zelo rada uporabim vodico v kombinaciji s čistilnim maslom.

  • ČRNO ČISTILNO MASLO

S samim izdelkom v obliki masla sem se prvič srečala, in priznam da sem bila na začetku skeptična kakšna sploh bo učinkovitost izdelka. Sedaj pa se ne ločim od njega, sedaj priznam da me je že ob prvi uporabi prevzel. Mehka in kremna tekstura masla vsrka nečistoče na koži, naredi kožo voljno in mehko ter prepreči izsušitev kože. Kot sem že zgoraj omenila odstrani tudi sledi ličil, kar je na koncu dneva za vitalnost obraza zelo pomembno, da se odstranijo v celoti. Definitivno je čistilno maslo moj najljubši produkt celotne linije.

  • ČRNA ČISTILNA MASKA

Masko sem do sedaj uporabila dvakrat, in zopet bila pozitivno presenečena. Dejansko sem že pričakovala odličen ‘feedback’ izdelka glede na uporabo prejšnjih dveh, in sem vedela da maska ne bo zatajila. Je zelo gosta, in ob nanosu lahko začutimo termični učinek, kar pomeni da spodbuja prekrvavitev kože. Koža je po uporabi maske mehka, voljna in čista.

Ker me je že sama kolekcija navdušila, in ker me je Natura Siberica prepričala v svojo izjemnost in moč, sem si naknadno kupila še kremo za obraz iz kolekcije Beluga Caviar. Kolekcija je sicer namenjena starejšim osebam, ki želijo izboljšati videz gub, ampak mi radovednost ni dala miru. Krema je po teksturi zelo zelo lahka, prijetnega in svežega vonja, koža pa je po uporabi mehka, dišeča in globinsko nahranjena.

Moj vtis o kolekciji ostaja nespremenjen, kolekcija je izjemna in vredna nakupa. Ni lepšega kot, ko se zaveš, da so na trgu izdelki, ki te po naravni poti popeljejo do popolnega izgleda, do popolne nege kože. Dovolite se zapeljati v novo dimenzijo nege kože po naravni poti.

 

XOXO, Dijana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *