Pierre Rene | Poletni make up videz 2020 | Notino.si in Dijana Rose

PIERRE RENE – ODKRIJ IN USTVARI POLETNI MAKE UP VIDEZ

Pierre Rene… Empire of make up

Rada odkrivam nove znamke, nove pigmetne in barve. Tokrat bomo skupaj odkrivale (meni) novo znamko Pierre Rene. Pierre Rene je znamka, ki je na voljo v spletni trgovini Notino.si.

Pierre Rene zase pravi, da je imperij med make up znamkami. Je znamka, ki ima več kot 20 dolgoletnih izkušenj v kozmetičnem sektorju. V teh 20 letih so razvijali nove tehnike in izboljševali obstoječe produkte. Produkti so na voljo v 35-ih državah po svetu, pri proizvodnji pa sodelujejo z evropskimi državami kot so: Nemčija, Španija, Švedska in Francija.

Skupaj z izbranimi make up produkti, bomo ustvarile poletni make up videz. Dva zaključna produkta, pa bosta določila za kakšen namen bo make up videz služil. Make up produkti so izbrani naključno in nekateri se bodo uporabili tudi v druge namene, kot so prvotno mišljeni.

Izbrani produkti so:

  • Eyes Eyepencil vodoodporni svinčnik za oči odtenek 01 1
  • Strobe & Contouring paleta za konture obraza
  • Medic Laboratorium maskara s keratinom za občutljive oči odtenek Black 
  • Contour Concealer korektor odtenek 05 
  • Lips Royal Mat matirajoča šminka odtenek 23 Dry Wine
  • Lips Cashmere šminka odtenek No 05
  • Rice Loose Powder transparentni puder z mat učinkom

Sama embalaža make up izdelkov je klasična in preprosta, kar je meni zelo všeč. Šminke pa dodatno pohvalim zaradi zapiranja na magnet. Začnimo s poletnim make up vizdeom.

Korak #1: Nanos korektorja Contour concealer

Korektor je izjemno pigmenitran, obstojen in se brez kakršnihkoli dodatkov ne vsede v gubice, tudi če nosite make up cel dan. Nanašate lahko direktno na kožo ali pa prej nanesete na hrbtišče roke, ter dodajate po malo na cone. Potrebujete ga zelo malo pri nanašanju zaradi teksture in ga boste imele za dolgo dobo. Prekriven je, zato ne rabite biti v skrbeh ali bo prekril izpuščaje, pigmente od aken ali same akne. Meni glede na učinkovitost skoraj deluje kot podlaga.

Korak #2: Nanos Rice Loose pudra -transparentni

Transparentni puder je zadnja leta popolni hit. Sama ga najraje uporabljam v malih količinah, ter v poletnih make up videzih. Puder vpije prekomeren loj, matira in ustvari žameten občutek na koži. Primeren je za vse tipe in tone kože.

Strobe & Contouring paleta za konture obraza

Izbrala sem si produkt za katerega sem vedela, da ga ne bom uporabila samo v namen za katerega je ustvarjen. Kot že veste, rada uporabim bronzerje in highlighterje kot senčke, tako da je tudi ta produkt bil izbran za preizkus. Opravil z odliko!

Paleta vsebuje 2 highlighterja in bronzer, s katerim boste poudarili naravne poteze obraza. Je zelo pigmentirana in pudraste teksture. Ob nanašanju na čopič bodite previdne, ker se praši. Na senčkah se izjemno dobro obnese zato tiste, ki imate rade bolj natur videz je vsekakor primerna. Vredna je vseh pohval in glede na velikost, jo boste sigurno imele lep čas ob sebi.

Korak #4 & #5: Eyes Eyepencil vodoodporni svinčnik za oči & Medic Laboratorium maskara s keratinom za občutljive oči

Svinčnik za oči prelepo poudari linijo in dodatno maximizira oči, doda volumen. Je vodoodporen, tako da bo v poletnih vročinah v sklopu make up videza zdržal.

Sem že omenila, da imam oči kar občutljive, na sonce in veter. Prehod iz mrzlega na toplo in obratno me vedno dotolče. Obvezno moram imeti robček s seboj, ker solze pričnejo teči same od sebe. Kar sem opazila pri maskari je, da blaži vse vplive zunanjih dejavnikov. Maskara s keratinom je primerna za ženske, ki nosijo leče ali očala. Krtačka maskare je iz klasičnih krajših ščetin in za doseg volumna je potrebnih več nanosov, cca 4 ali 5.

Korak #6: Šminka Lips Royal mat & Lips Cashmere

Moj najljubši korak! Pri šminkah nikoli ne veš izida, kljub temu da se obljuba mnogo. Vzela sem dva različna odtenka, Lip Royal v odtenku Dry Wine in pa Lips Cashmere v odtenku 05, nežna lepa roza. Temno rdeča za večer, roza pa za dnevni pridih poletja.

Lips Royal Mat odtenek 23

Že samo ime Royal pove mnogo o šminki. Šminka je bogato pigmentirana, ni ravno mat, ker doda končni sijaj in vlaži ustnice. Je pa izjemno bogata v teksturi in ustnicam podari žametni občutek.

Lip Cashmere / odtenek 05

Prav tako izjemno bogata v teksturi in pigmentaciji. Jo vidim bolj v dnevnem make up videzu, vlaži ustnice in daje žameten občutek.

Prišle smo do konca raziskovanja znamke Pierre Rene. Znamka vsekakor obeta in je dostopna po zelo ugodnih cenah. Dosegljiva na Notino.si.

Te kaj mika? Vsekakor ti priporočam, da obiščeš stran in preizkusiš kaj, vsaj šminke 🙂 .

Več o Notino zapisih si preberi tukaj (klik).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *