Pozitivne misli | Lifestyle | Kje se vidimo čez 6 mesecev

6 mesecev od danes, kje se vidim? Preveri še nasvete…

To bo že Januar, leto 2021. 6 mesecev se nam zdi veliko in vsaj jaz si vedno rečem: ‘Ah, saj imam še čas’. Dejansko pa to zelo hitro mine. Zatečemo se v naš vsak dan, v našo dnevno rutino in teh 6 mesecev švigne mimo. Še posebej, če kdaj kaj nepričakovano pride na našo življenjsko pot, kar se dogaja vsem nam. 6 mesecev od sedaj, kje se vi vidite?

Kaj bi se sebi rekla oz. svetovala za naslednjih 6 mesecev?

1.nasvet: Bodi še naprej borbena. Bori se za svoje cilje in svoje sanje. Edina ovira si ti sama sebi.

2.nasvet: Bodi še naprej tako samozavestna. Ne vsiljivo, ampak v mejah normale. Bodi samozavestna v službi, v življenju, v videzu. Vse izkušnje, ki pridejo naproti so dobrodošle. V zadnjem letu so to bile akne in sem hvaležna. Dala sem neko novo, ne poznano obdobje skozi in se iz tega ogromno naučila. Podučila sem se malo bolje o koži, izdelkih in svojemu telesu. Še vedno sem ostala samozavestna, lahko pa bi se zaprla vase in se smilila sama sebi.

3.nasvet: Ohranjaj pozitivni mindset. To je bistvo. Edino živo bitje, ki nam ne privošči slabega in nam ne kvari notranjega miru, je žival. Ponavadi se ob živalih počutimo pomirjeno, dobro in sproščeno. Vsaj jaz se ob svoji kosmatinki. Razveseli se me vsakič, ko me zagleda. Prične skakati, v očeh vidiš ljubezen in pa repek maha 100 na uro. Ljudje pa so nepredvidljivi, ter ko občutijo v sebi agonijo, ter so nezadovoljni sami s seboj, pričnejo drugim motiti notranji mir. Zato globok vdih in izdih,ter si reci: ‘Vse bo ok!’

In kje se vidim… čez 6 mescev?

Še vedno se vidim, kako opravljam službo, ki jo obožujem. Fotografiranje, snemanje, montaža in deljenje motivacije drugim ženskam. Dopoldne v službi, popoldne pa s svojo družinico. Z Liamom in Zayo, kako še vedno hodimo na sprehode, ter z možem kako zvečer spijeva skupaj dcl krasnega vina. Še vedno se vidim z istim mindsetom in črtanjem ciljev s seznama. Vidim se z večanjem rasti na osebni ravni, kako črtam toksične, nezaželene ljudi iz svojega življenja in odpiram vrata novim, pozitivnim ljudem, ki mi želijo dobro in me spodbujajo.

Ne morem reči, da mi sedaj karkoli manjka. Imam popolno družino – krasnega moža in 2 otroka, krasno službo in pa notranji mir. Perfekcija!

Zaupaj mi, kje se ti vidiš čez 6 mesecev from now???

Več Lifestyle zapisov najdeš TUKAJ!

Sledi mi tudi na mojem Instagram profilu – @dijana_rose!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *