fbpx

SIJOČ IZGLED V STILU – VSAK DAN

Feel good on the inside, and you will rock your look on the outside.

Nov teden, pomlad-poletje se bliža in nove modne kombinacije. Predstavljam vam svoj preprost modni videz, v katerem se počutim, da lahko osvojim svet. Z izgledom pa je v koraku tudi svež lepotni videz za katerega je zopet poskrbela kozmetika Catrice.

V ospredje vse bolj prihaja ‘dewy’ izgled. Izgled, ki je svež, jutranji in se vedno več uveljavlja bodisi na rdeči preprogi bodisi na ulicah. Dewy videz je svež jutranji videz, ki je našel svojo pot v vsako dnevno rutino povsod po svetu. Zato nam je Catrice zopet ustvaril in ponudil make-up izdelke, s katerimi lahko ustvarjamo svež, zdrav in sijoč videz kadarkoli.

Na poličkah nas čakajo trije koncepti, in sicer: Jutranji, poletni in nočni sijaj. Vsak koncept vsebuje tri glavne izdelke: Tekoči osvetljevalec, kompaktni puder in osvetljevalec v stiku. Za piko na i, pa imamo na voljo še dva visoko kakovostna čopiča, ki sta usklajena z različnimi nanosi.

Sama sem preizkusila osvetljevalec v stiku in profesionalni čopič, ki je primeren za nanos primerjev ali tekočih podlag. Definitvno sta me oba izdelka prepričala. S čopičem je nanos enakomeren, in se podlaga vpije brez končnih črt in lis. Ščetine so mehke in prijazne koži. Z osvetljevalcem v stiku pa ustvariš čudovit svež videz, ki traja skozi dan. Uporabiš ga lahko tudi na korenu nosu ali kupidovem loku ustnic.

Hlače: Bershka / Srajca: Zara / Plašč: Marx, Sportina group / Torbica: New Yorker / Obutev: H&M / Očala: Six modni dodatki

Fotografije: Aida Mahmutović / Aida’s Photography

XOXO, Dijana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *