fbpx

NARAVNI RITUAL ZA LEPŠO JAZ

Zdravje je v današnjem času zelo pomembno.

Ni pojem, je vrednota za katero skrbimo sami, in skrbimo za to da jo vzdržujemo na dolgi rok. Že vsem vam je znano, da je naravna kozmetika meni zelo pri srcu, in z veseljem ponudim svojemu telesu nego, ki ga bo poživilo, mu dalo moč in ga olepšalo. Ker sama sebi pravim, da sem multipraktik, včasih pozabim nase. Tempo življenja in vsakodneva je hiter, napet in pester. Kaj mislim s tem? Sem mama dveh sončkov, žena, gospodinja, hodim v službo in še povrh blogerka. Zame 24 ur na dan je iskreno premalo, povrh smo pa še v letnem času, kjer so še dodatni vplivi, ki kvarijo naše telesno zdravje, navznoter in navzven. In seveda, ob takem hitrem tempu, tudi imunski sistem trpi, in pozabimo nase, dokler ne postane prepozno. Toksini, ki živijo znotraj in zunaj našega telesa, pa so vedno na preži in s tem povečujejo svojo moč, zato je pomembno, da kljub napornim dnevom poskrbimo zase.

KOPEL, KI JO POTREBUJE VSAKA ŽENSKA!

Nekaj let nazaj sem si razstrupljala, krepila in čistila imunski sistem in telo s pitjem gline. Ker pa to zaenkrat še ni mogoče, (ker dojim še občasno hčerko), sem se odločila za alternativo tega, in sicer za detox kopel. Vsaki ženski se po napornem dnevu prileže sproščujoča kopel, zakaj nebi dodale v svojo rutino še piko na i? Zato sem se pri Glina.si odločila za poskus razstrupljevalne kopeli, ki pa je hkrati tudi peeling telesa. Sestavine so naravne, primerno pa je za vse tipe kože.

Že sam vonj paketeka te ovije v skušnjavo, ko ga primeš v roke. Ker sem firbec, ki mora vse poizkusiti, sem si čimprej privoščila sproščujočo detox kopel. Vas zanima rezultat? Vse skrbi odidejo, telo se sprosti, koža se razstrupi, je mehka, hidrirana in negovana. Vonj je prijeten, dišale boste po želiščih, a verjamite, da bo to tudi vplivalo na boljše spanje.

IMA GA VSAKA, A ZA VSE OBSTAJA REŠITEV!

Kaj s tem mislim? Na večni ženski problem oziroma na največjega sovražnika vsake ženske, Celulit. Verjetno si tudi ti, tako kot jaz preizkusila na desetine krem, s katerimi nisi bila najbolje zadovoljna, oziroma ni bilo vidnega rezultata. Zato je tu Celulitko. Tudi tiste punce, ki smo bolj svetlopolte, se celulit še bolj opazi. Celulitko je glineno mazilo in je mešanica naravnih sestavin, ki koži povrne gladkost in sijaj. Uporabljam ga 1x na dan, in sicer po tuširanju ko so pore odprte. Ker je po strukturi mazilo, ga potrebuješ čisto malo, kjer se zaradi toplote kože samo stopi, zato ga je lahko vmasirati v kožo. Priznam, uporabljam ga šele 4 dni, ampak moja koža kaže napredek, in pridobiva svoj sijaj nazaj.

Čudovito in široko izbiro naravnih izdelkov iz gline najdeš na GLINA.SI, prav tako pa si na njihovi spletni strani lahko prebereš zgodbo, kako je nastala ljubezen do pridelovanja in same ideje. V decemberskem času, pa lahko tudi obdariš nekoga z naravnim ritualom lepote.

XOXO, Dijana

(Post je napisan v sodelovanju z Glina.si)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »