fbpx

¤ ESSENCE FALL 2017 TREND COLLECTIONS¤

-POZDRAVLJENE DAME-

Mislim, da ni punce, ženske na svetu, ki nebi poznala slavnega branda kozmetike Essence. Essence je znamka številka 1 v Evropi, ki pravi NE testiranju z živalmi, in ki s svojimi cenami nudi super kvalitetne izdelke s katerimi si lahko ustvariš popolnoma novi look. Kvaliteta se začne že pri sami proizvodnji, kjer sodelujejo s partnerji v Evropi in ne nekje v nepoznanih krajih. Essence strogo spoštuje določbe evropske kozmetične direktive, kar vključuje vse predpise proizvodnega procesa, roka trajanja in varnostnih ocenah izdelkov. Na vsakem izdelku so tudi navedene sestavine izdelka. Essence nudi veliko zabave za malo denarja.

Naj vam predstavim bonbončke kozmetike Essence, ki prihajajo na naše police nekateri že v začetku oktobra, drugi pa sredino oktobra-začetek novembra. Da sem večletna oboževalka Essence kozmetike je pomoje že znano 🙂 , pa me kljub temu vedno preseneča s svojimi kolekcijami. Katere so jesenske novosti v katerih bomo uživale?

 

# BOOTIFUL NIGHTS 

Oktober je mesec, ko se  našemimo v svoj najljubši, najbolj strašen kostum oziroma lik in osupnemo druge s svojo kreativnostjo ustvarjanja. Pri Essence so ustvarili trend kolekcijo Bootiful Nights, s katero se bodo pogumna dekleta prelevila v čudovita, strašna in osupljiva bitja, pri tem pa ji bodo pomagali čudoviti lepotni seti izdelkov za piko na i. V kolekciji najdemo izdelke za nohte, ustnice, trepalnice in obraz v čudovitih mračnih barvah, s katerimi si boste ustvarile pravi halloween look. Izdelki so na voljo od 4.10. naprej v drogerijah Mueller in v spletni trgovinici Click2chic.

 

¤ Dolgo obstojni laki za bootiful videz s popolno prekrivnostjo. Svojim videzom spominjajo na čarovniški klobuk.                  01 I witch you were here                                             03Let’s go boo-gy-woogy                                        02 Dawn of the red

 

¤1 Dvojni svinčnik za ustnice&oči&obraz, ki ustvari harlekinski stil ali krvavo rdeče efekte. Dobiš jih v črni, beli in rdeči barvi. 01 I’m a ghost writer 02 You look bootiful tonight ¤2 Trepalnice za ponovno uporabo s katerimi boste prava paša za oči občudovalcev  ¤3 Nad lak, ki je srednje prekriven in se sveti v temi. Dobiš ga v odtenku buče.
¤1 Paleta senčil za oči s super mehko teksturo za vzburljiv make-up. Vsebuje srebrno-kovinski, črni in biserni odtenek. ¤2 Konturing set s kremno strukturo v beli in črni barvi. ¤3 Halloween puder gobici za nanos kompaktnega ali tekočega pudra oz podlage.

 

¤ Dolgo obstojne tekoče Mat šminke, ki ustvarijo cool mat videz v črni, modri in rdeči barvi.

01 No more bat days           02 Where did I park my broom?   03 You make my heart go boo

Različni motivi nalepk, ki se svetijo v temi za popolno strašljivo mamikuro. -those boos are made for spooking-

 

# “HUG ME IT’S COLD OUTSIDE” ¤ SET KREM ZA ROKE

Vemo, da v jesenskem in zimskem času brez skrbi za roke negre.  Mraz, suh zrak poškoduje povrnhjico kože in z nepravilno nego se koža poškoduje še globlje. Sestavine, ki nudijo koži popolno nego so shea maslo, mandljevo in kokosovo olje. Essenceva trend kolekcija Hug me it’s cold outside set krem vsebuje ravno omenjene sestavine, ki se hitro vpijejo in poskrbijo za čudovit videz in mehkobo rok. Na voljo bodo 3 različice v praktični mini velikosti: Almond milk, Shea butter in Soft cotton. Še lepši del kremic je ta, da pridejo v super luštni embalaži, ki se lahko kot darilo obesijo na božično/novoletno drevo.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *