TRUD, ULICE, DEICHMANN IN JAZ

Trud, fokus in determinacija so ključni elementi do uspeha.

Svojo blogersko pot sem začela pred cca 6 meseci, in v tem času napredovala iz dneva v dan. Nisem tip blogerke, ki bi prosila za brezplačne vzorce podjetja, in moj cilj od prvega dne ni bil to. Sem tip osebe, ki rada sama doseže stvari in zastavljene cilje na različnih področjih, prav tako v življenju. Vsak dan sem se trudila za boljši uspeh, prepoznavnost, vložila čas in denar v kvaliteto slik, objav, se izobraževala in sprejemala nasvete, in tak način dela se nadaljuje tudi danes. In trud se zagotovo na koncu obrestuje.

Najlepši občutek je, ko te podjetje, samopodjetnik ali pa navadni posameznik sam opazi, in prepozna kvaliteto, potencial in ljubezen do ustvarjanja, bloganja.

Ravno to se je zgodilo nedavno. V moj inbox mail je prispelo sporočilo podjetja,  katerega sem sama ‘fanica’, in verjamem da marsikatera ženska tudi. Občutek je bil neverjeten, in sem priznam bila ponosna sama nase. Je moje prvo sodelovanje z večjo znamko, in mislim, da smo izpeljali fenomenalno.

Sodelovanje je temeljilo na photoshootingu za predstavitev jesenskih in zimskih trendov, in sicer za znamko Deichmann. Priložnost sem seveda zagrabila, in odštevala dneve do samega slikanja. Vemo, da je pri Deichmannu obutev različnega cenovnega ranga, kvaliteta pa izvrstna, ne glede na ceno. Sama imam več parov obutve, ki po dveh sezonah še zmeraj držijo kakovost. Napočil je dan slikanja, kjer prijetnega in sproščenega vzdušja ni manjkalo, kreativnih stylingov in čevljev tudi ne 🙂 , smeh in dobra volja pa sta bile samo še pika na i. Slikanje se je odvijalo v čudovitem Vander Urbani Resort, in samem centru Ljubljane.  Kljub vsem čudnim pogledom sprehajalcev, sem se sprostila in uživala. To je bil dnevni dogodek, ki se je za vedno vtisnil v moj spomin, prav tako občutek cenjenosti in spoštovanja. Hvala Deichmann ♥

Par utrinkov, ti predstavljam spodaj, ostale lahko spremljaš na Instagram profilih @dijana_rose, in pa @deichmann_adria.

Xoxo, Dijana

 

 

AVTORICA IZJEMNIH FOTOGRAFIJ: Tjaša Kikelj
STYLING: Lara Ula Vidrih & Katarina Mljač
MAKE-UP: By me
OBUTEV: Deichmann
NAKIT: Sportina Group
OBLEKE: Naja Shop, Mana

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *