¤ SKIN CARE WITH NUTRA EFFECTS FROM AVON ¤

Jesen je letni čas, ko se pričnejo moje težave z kožo. Suha koža, brez prožnosti, zamašene pore in še kaj nepravilnosti bi se našlo. Vsako leto poskušam najti extra kremo za moj obraz, da se ujema z mojim tipom kože. V najstniških letih je bila moja koža bolj mastna, z leti pa je začela postajati vse bolj in bolj suha. Morda zaradi tempa v mojem življenju (mož, hišne obveznosti, otroci), ali pa je prišlo s starostjo. No, opažam da nekatere kreme, ki sem jih uporabljala za obraz izgubljajo moč, in nimajo več učinka kot so ga nekoč imele. Prav tako čistilni toniki ali čistilni geli neodgovarjajo več.

Ker na področju kozmetike vsak dan izhajajo novitete in izboljšane formule se mi zdi, da bo vsaka ženska našla zase primerni produkt in je strah odveč. Tako kot pri meni. Nekaj časa nazaj sem listala katalog Avona, in opazila nekaj inovacij na področju obraza. Z Avon kozmetiko imam že kar nekaj let izkušenj, prvič pa sem se spoznala z Avonom pri mojih rosnih 13-letih, ko je moj oče delal za Avon kot svetovalec. Sej si predstavljate 13-letnico z doma polnimi škatlami kozmetike in make-upa :), nikoli mi ni bilo dolgčas. Že takrat sem Avon vzljubila predvsem zaradi kvalitete.

Kaj sem tokrat zase najdla v Avonovem katalogu, da je vredno mojega blog zapisa? 3 čudoviti izdelki, ki jih priporočam vsaki ženski, ki ima stresno življenje, nori vsakodnevni tempo in rada nudi svoj koži in izgledu kvaliteto.

#1 ČISTILNA VODICA OZ. TONIK ZA OBRAZ Z VRTNIČNO VODO

Čudovita lahka vodica primerna za vsakodnevno rabo, ki pusti kožo mehko, očiščeno, navlaženo in kar je meni najbolj všeč ne pusti občutka zategnjenosti. Primerna tudi za odstranjevanje make-upa (preverjeno). Že mala količina na bombažni vatki zadostuje, da je vaš obraz temeljito očiščen.

 

#2 LAHKOTNO ČISTILNO OLJE NUTRA EFFECTS

Suha koža zahteva kar nekaj nege, in vedno sem se bala olj, da nebo koža postala vse bolj in bolj mastna. In pa seveda, da nebom sijala kot sonce po uporabi. A ne pri temle oljčku. Je super lahkotno nemastno olje, ki kot magnet vleče nečistočo nase. Pri make-up odstanjevanju se je odlično izkazal (nepriporočam uporabo na očeh), in ni potrebno nič drgniti. Uporaba: Nanesi olje na suh obraz in ga vtri, nanesi malo vode da se ustvari pena, nato pa speri. Koža bo zažarela, ostane občutek mehkobe in lahkotnosti. Je primerno za občutljiv tip kože.

 

#3 LAHKOTNO OLJE NUTRA EFFECTS Z AKTIVNIM VLAŽENJEM

Izdelek, ki ga bom sedaj predstavila, je pa pri Avonu TOP NAKUP v zadnjih 13-letih. Olje, ki dejansko nahrani mojo kožo, jo pusti mehko, nemastno, ki se dejansko vpije in po parih minutah kožo osveži in ji podari naravni videz. To je izdelek, ki ga priporočam vsem ženskam, ki imajo težave s suho kožo (primerno je pa seveda za vse tipe kože). Par kapljic nanesem direktno na obraz (čelo, leva in desna ličnica), ter nežno vmasiram. Zame je TOP produkt znamke Avon.

 

Tako to je moj trio adijo za suho kožo. In si nepredstavljam da nebi zjutraj in zvečer uporabila kombinacijo dveh: Olje z aktvnim vlaženjem + čistilna vodica ali čistilno olje. Kot pravijo, če sprobaš neveš, in se strinjam z izjavo. Morda ravno produkti za katere smo na videz prepričani, da nebi ustrezali našemu tipu kože ali pa so kak evro predragi, so ravno prava izbira. Privoščite si najboljše za vašo kožo. morda raje kakšen evro manj za šminko in ta evro namenite kvalitetni negi kože.

XOXO, Dijana

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *