Notino.si: Izdelki, ki vas bodo prevzeli

Vemo, da je Notino.si spletna trgovina, ki nam ponuja nešteto izdelkov po zelo ugodnih cenah. Vsaka ženska in vsak moški bosta našla kaj zase, za izgled, za dušo. Jaz vem, da zopet sem.

Dovolim si preizkusiti veliko izdelkov, še posebej v kategoriji las. Rada iščem linije, ki odgovarjajo mojim lasem, jih okrepijo, nahranijo in poživijo. Sploh pa če imajo sladek sadni vonj, ki se ohrani na laseh. Po brskanju na Notino online trgovini sem našla linijo, ki se mi je zdela zelo zanimiva. Sprva po izgledu, udarna barva, preprost napis in bistvo izdelka. Taka lekarniška.

Klorane Cosmetics linija za lase

Moji lasje so na vsake toliko suhi in se pričnejo lomiti, kljub prehrani in povečani hidraciji. Zato je pri meni obvezen dodatek v obliki šampona, balzama in celo maske, ki je namenjena extra dodatni negi las, ki je ni potrebno uporabiti vedno, ampak po potrebi.

Nekaj o sami znamki Klorane

Že od začetka svoje poti ponuja dermokozmetika Klorane izdelke za nego las in lasišča (od izpadanja las po prhljaj, …), nego kože in nežne otroške kože. Lahko rečemo, da je geslo blagovne znamke – za vsak problem obstaja rastlina. Mangovo maslo, kopriva, rdeč timijan, modri glavinec ali kininovec, to je le zelo kratek seznam rastlinskih virov, ki jih znamka izkorišča.
Velik poudarek je na ekološkem pristopu, trajnostnem razvoju, znižanju porabe energije in zaščiti narave. Rezultat dolgoletne raziskave so učinkoviti izdelki, ki jih stranke uporabljajo z veseljem. 

  • Klorane hranilna maska za suhe in poškodovane lase

Maska je dodatna nega za lase, ki prodre v samo globino lasnega vlakna, obnavlja strukturo las in zagotovi očarljiv lesk. Ima čudovit vonj po mangu, ki ostane na laseh naslednjih par dni.

  • Klorane krema za lase brez izpiranja

Prvič sem preizkusila kremo za lase. Že pogled na spletni strani me je premamil. Zanimiv izraz ‘krema za lase’. Zakaj se sploh uporablja krema? Nudi hranila in hidracijo lasem, preprečuje da bi se lasne konice cepile in pomaga pri odpravljanju lomljenja. Kar fino, ne? Plus ne izpira se. Nanese se na mokre ali z brisačo posušene lase.

  • Klorane hranilni šampon za suhe lase

Šampon brez posebnih penil in čudovitega, nežnega vonja. Namen delovanja ima kot vsak šampon, le da resnično opravlja svoje funkcije. Očisti lasišče ter ga neguje, ter krepi lasna vlakna. Izpiranje je enostavno in je do sedaj 2. šampon, ki mi ni povzročal prhljaja.

Odločitev izbrati več izdelkov linije ni napačno. Še posebej če se rezultati pokažejo že po 2. uporabi. Sama lahko rečem, da je enkratna. Največji plus, ki ga lahko podarim izdelkom je ta, da se kljub fizičnim naporom, kot je telesna vadba lasje ne zmastijo.

Če pa smo že poskrbele za svoje lase, zakaj ne bi še poskrbele za svojo dušo in kožo? Sem velika oboževalka sheet mask in na teden jih uporabim sigurno 5. Izjemno dobre so po učinkovini, nanos je lahek – prav tako odstranitev, ter so eden izmed mojih 8-ih korakov v rutini nege obraza.

Ko sem jo zagledala, sem morala. Enostavno sem jo morala izbrati, zaradi cene in unikatne embalaže. Nikoli nisem odštela za sheet masko toliko, največ 7€, ta pa stane kar 14,99€. Je vredna?

Yonelle Trifusíon

Pripravki Yonelle učinkovito delujejo proti staranju kože. Njihova učinkovitost je dokazana z dolgoletno prakso in znanstvenimi raziskovanji. Blagovna znamka Yonelle ponuja revitalizacijske serume, nočne maske za obraz, lifting kreme, kreme za predel okoli oči, eliksirje za polepševanje obraza in druge izredno učinkovite izdelke za vaš mladostni videz! Ne oklevajte in zaustavite čas s kozmetiko Yonelle!

Verjetno boste rekle, ja pa saj si šele 30 zakaj ravno Yonelle. Na izgled deluje kot prestižna znamka in že po opisu me je ‘zafirbcala’. Vemo, da se znaki staranja pričnejo po 30 in tudi sami presodimo glede na kvaliteto življenja. Maska je namenjena razvajanju kože.

Maska je iz celuloznega lista, ki je prepojen s sestavinami za gladko, mehko in sijočo kožo. Zaradi sestavin blagodejno vpliva tudi na drobne gubice, ki se pričnejo z leti pojavljati, izenačuje ten – ga posvetli in pa prijetno hladi obraz med aplikacijo. Maska resnično ni slaba, obraz je po uporabi svežega, sijočega in zdravega videza. Maska je iz medicinske bio celuloze in se odlično oprime obraza. Z masko pokrijemo vse dele obraz, vključno prostor pod očmi. Torej, ali je vredna? Je, in definitvno bo ostala v uporabi.

Si že preizkusila Notino izdelke? Imaš svojega favorita? Sporoči mi 🙂 .

XOXO, Dijana

Blog zapis je nastavl v sodelovanju z Notino podjetjm.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *