fbpx

¤ COSMO KONFERENCA IN VSI GOOD-IJI ¤

In je za mano.. Moj prvi event oziroma moja prva konferenca. Organizirala jo je revija Cosmopolitan – urednica Manca Čampa Pavlin, ljubka ženska, ki bo kmalu postala mamica (Čestitam). Na dan konference sem premlevala ali bi sploh šla ali ne, kljub kupljeni karti. Zakaj? Prvi javni močno obiskani event s strani slavnih, s strani ‘elitnih’ blogerk in znanih podjetij. Vendar sem se na koncu opogumila in odšla, pred tem seveda poskrbela za otroka in ju dala v varno varstvo možu. Točno, hvala možek ker si podaril mami malo časa zase in njeno strast :* .
Ob prihodu sem zagledala krasen roza tepih, ki te je pospremil direktno do recepcije, in notranjosti samega dogajanja. Moj prvi vtis: Waw, kako lepo organizirano in koliko obiskovalk je. Super, probala sem se nekak vklopit, in med čakanjem spoznala super prijazno punco, ki je ravno začela svojo blogersko pot (Veliko uspeha), pa še soimenjakinja je :). Ob samem klepetu in čakanju so moj živčki še zmeraj bili napeti, in na preži. Sledil je kratek ogled sponzorjev in njihovih stojnic, nato pa kar na predavanja.
Dogodek je vodila in povezovala ljubka Tara Zupančič, in tako se je začela Cosmo konferenca. Seveda sem imela telefon pri roki, in pridno objavljala na Instagramu story-je mojim sledilcem. Sklop predavanj, ki je bil sestavljen mi je bil zelo všeč, bom čisto na kratko opisala meni najbolj zanimiva.

#1 3 KORAKI DO OSEBNEGA USPEHA IN MOTIVACIJE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

Gospa Irena Deželak je prava govornica in motivatorka, ki me je dejansko še bolj motivirala za uspeh na moji blogerski poti. Pomembno je vedeti in si zadati cilje, ki si jih želiš doseči v življenju na posameznem področju, ali je to je hobi, družina, služba. Neglede na to kolikokrat ti spodleti, se vedno poberi spet nazaj in poskusi znova. Za svoj uspeh/neuspeh smo si krivi sami.

#2 TRIKI ZA USPEH NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Tale okrogla miza je meni bila za poslušanje dokaj zanimiva že samo zaradi govornikov. Sodelovale so Nika Erčulj, Nika Veger, Bojana Ksela, Ajda Sitar in Branka Bizjak Zabukovec.
Oseba za okroglo mizo, ki me je najbolj pritegnila vizualno, komunikativno in s svojo edinstveno energijo je Nika Veger. Enostavno je že ob pogledu na njo svet drugačen v pozitivnem smislu, in ko jo pogledaš se nasmeh na obrazu pojavi sam od sebe. Kar mi je pa tudi najbolj všeč, da je samo izpostavila svoje delo in strast, medtem ko druge pa so tudi izpostavile slabosti družbenih omrežij – hejterje.
Moje osebno mnenje glede tega, da vedno so in vedno bodo, ampak kljub temu ostani ti kot si v resnici. Nepodlegaj vplivom družbe, podjetij in tistemu kar je trenutno v modi. Vsaka ima svoj stil, svoj način dela in svoje ambicije, ki jo ženejo naprej. Moti me mogoče samo to, da je dosti ‘fejkanja’, na družbenih omrežjih se obnaša drugače kakor v živo. (Primer: na družbenih omrežjih se pošiljajo srčki in lepe besede, v živo pa se niti pozdravi ne in se glave držijo pokonci). Ampak vsi smo si različni, ane? 🙂

Ta dva predavanja sta bila meni najljubša, žal nisem mogla ostati do konca, ker je bilo potrebno otročičke dati spat, ampak verjamem da bo še dosti priložnosti za druženje.

Rada bi se zahvalila reviji Cosmopolitan za organizacijo, Niki Veger za njeno čudovito energijo, in blogerkama Dijanib.138 in classicbeautybyinna za super družbo. Mislim, da lahko take dogodke izkoristimo za druženje in spoznavanje novih ljudi na vseh področjih, ter nova prijateljstva. Spodaj pa še nekaj slik za vas z dogodka.

XOXO,
Dijana

 

1 Comment

  1. […] O Cosmo konferenci si lahko prebereš tukaj: http://dijanarose.com/2017/09/27/%C2%A4-cosmo-konferenca%C2%A4/  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »