Storitve, ki jih ponujam so raznolike, a kvalitetne. V svetu, v katerem vlada vsestranskost, sem odličen primer sodobne renesančne ženske. Svoje strasti in strokovno znanje z lahkoto prepletam v gobelin ustvarjalnosti in navdiha, pri tem pa sem predana mati, izkušena blogerka, spretna strokovnjakinja za trženje – Marketing specialist in nadarjena fotografinja.

Kot mati utelešam brezpogojno ljubezen in neizmerno potrpežljivost. Moji dnevi so polni smeha, objemov in veselja, ob opazovanju, kako otroci rastejo. Ne glede na to, ali pomagam pri domačih nalogah, načrtujem družinske izlete ali sem preprosto v oporo, cenim vsak trenutek, ki ga preživim ob negovanju in oblikovanju življenja svojih otrok.

Izven zidov svojega doma nosim naziv blogerke in svoje platforme uporabljam za deljenje svojih spoznanj, izkušenj in razmišljanj s svetom. Z izostrenim občutkom za pripovedovanje zgodb in talentom za očarljivo prozo vabim bralce v svoj svet ter jim ponuja vpogled v svoje življenje, strasti in edinstven pogled na svet.

Moje ime je Dijana in moj blog je prostor, kjer izražam svojo kreativo z besedami, slikami in videi, ter hkrati želim navdihniti osebe, da sledijo svoji strasti. Blog je moja strast, ki se je pričela 3 leta nazaj in je še vedno aktivna.

Storitve, ki jih ponujam segajo veliko dlje kot le besedna ustvarjalka; sem tudi strokovnjakinja za trženje z občutkom za ustvarjalnost in inovativnost, z dolgoletnimi izkušnjami. Na podlagi svojega bogatega znanja in izkušenj pomaga podjetjem vseh velikosti oblikovati prepričljive trženjske strategije, ki so zanimive za njihovo ciljno občinstvo. Ne glede na to, ali gre za kampanje v družabnih medijih, trženje e-pošte ali ustvarjanje vsebine, vem kako poskrbeti, da blagovne znamke zasijejo v prenatrpanem digitalnem okolju.

Poleg tega lahko rečem, da sem za objektivom nesporno nadarjena. Kot fotografinja imam dar, da ujamem lepoto in bistvo sveta, osebe ali produkta. Ne glede na to, ali fotografiram pokrajine, portrete ali posebne dogodke ali produkte moje slike pripovedujejo zgodbe in vzbujajo čustva. S svojim občutkom za kompozicijo in pozornostjo do podrobnosti spreminjam običajne trenutke v izjemne umetnine.

Ne glede na to, ali ponujam svoje strokovno znanje strankam, ki potrebujejo marketinške rešitve, delim svoje znanje in vpogled s kolegi blogerji ali preprosto pomagam ljudem v svoji skupnosti, se vsake priložnosti lotim s prijaznostjo, sočutjem in pristno željo, da bi nekaj spremenila.

STORITVE:

 

Edinstven individualni pristop do stranke, urejenost in unikatnost so dejstva, ki so me vedno znova vračala k Bodifitu nazaj. Sodobno opremljeni fitnessi, ki temeljijo na kvaliteti naprav, ponudbi vodenih vadb, ter kvalitetnih športnih prehranskih dodatkih. Proud to belong! Občasno napišem tudi kakšen članek za njihov blog.