fbpx

¤ BLAGOVNA ZNAMKA: GLORIANNA CROCHET ¤

-POZDRAVLJENE DAME- 

To da sem oboževalka in da absolutno podpiram izdelke narejene v Slovenij,  ni nobena skrivnost. Zopet sem odkrila čudovite izdelke ali lahko kar rečem čudovito blagovno znamko, izdelano pod roko gospe Nataše. Zakaj so mi ravno njeni izdelki padli v oči, in kaj je tako posebnega pri njih?

 

Nataša Mulec in njena strast

Blagovno znamko Glorianna Crochet predstavljajo ročno izdelani kvačkani izdelki, ki pridejo prav vsaki pripadnici ženskega spola. Ustvarjeni so iz super mehkega materiala, in sicer iz bombažne preje Hooked Zpagetti. Nataša je združila preprostost in uporabnost ter preteklost in prihodnost.

In kaj so Hooked Zpagetti?

Zpagetti so preja za kvačkanje in pletenje, trakci, izdelani iz ostankov blaga modne industrije. Surovinska sestava je visoko kakovostni in nekoliko elastičen bombaž z nekaj odstotki elastana, likre ali drugih elastičnih vlaken.

Nostalgično moderno?

Kvačkanje poznamo vsi že od nekdaj, in vsi verjetno od prababic in babic, ko smo jih opazovali med ustvarjanjem. Pri Glorianni pa gre za novodobno, moderno kvačkanje s katerim se ustvarjajo razni izdelki, kot naprimer: košare, torbice, otroške igrače, nakit in izdelki po naročilu. Izdelki so moderni, barvni, preprosti, vsestransko uporabni in na videz atraktivni. Na otip so mehki in elastični, ter pralni, kar je še dodaten plus.

Na slikah lahko opazite tri košare različnih dimenzij, in sicer košara za nakit, za čopiče in kozmetiko. Izdelki so tudi cenovno ugodni, v vaše poštne nabiralnike pa pridejo z brezplačno poštnino.

Cene:

*Visoka košara za čopiče Lilianna: 12,00€

*Košara za kozmetiko Lilianna: 17,00€

*Košara za nakit Lilianna: 15,00€

*Set vseh treh košar: 40,00€

Več informacij o blagovni znamki Glorianna Crochet najdeš na:

 

Podoben blog zapis si lahko ogledaš tukaj: 

*http://dijanarose.com/2017/10/02/handmade-beauty-by-fitnitbynadi/

*http://dijanarose.com/2017/09/06/old-tattoo-new-tattoo-who-cares-if-you-have-tattoo-care/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »