Pozdravljeni,

 

sem lepotna, modna in lifestyle blogerka. Težko se odločim, katera kategorija mi je ljubša, ker se vidim v vsaki, in z njimi ozaveščam punce, ženske in prav tako mamice, da je lepota del nas, in da imeti rad sam sebe je privilegij. Zato svetujem, motiviram in izražam svoja iskrena mnenja. Obožujem ličenje, skrb za nego kože in modo. 

Poklic

Po poklicu sem Srednja medicinska sestra. Svojo redno službo sem zaradi motečih razlogov pustila, in se posvetila 1000% ustvarjanju vsebine, sodelovanjem in blogerstvu. Verjamem, da se da iz hobija ustvariti službo, in da tudi podjetja prepoznajo potencial in kreativnost. Sem tudi mamica dveh otrok, poleg vseh dosežkov, je to moj največji, biti mama. Zato je pomembno, da ostale mamice vedo, da se življenje z nazivom Mama ne konča. 

Ambasadorstvo
*Ambasadorka za ročno izdelan nakit Myunikat by Tjaša Vodeb, kjer delim tudi modne nasvete. 

Kaj za Tjašo pomeni ambasadorstvo in zakaj ravno jaz?

Tjaša: ‘Ambasador moje znamke ne more biti vsak. Ambasador je oseba, ki čuti in podpira mojo zgodbo, preko katere nato ustvarja svojo vsebino. Je oseba, ki ji lahko 100 % zaupam in ji tako dam proste roke pri ustvarjanju le te. Moja osebna odločitev, da imam ambasadorja znamke ni v tem, da se poveča prodaja, ampak mi veliko bolj kot to, pomeni kakovostna vsebina in razpoznavnost moje znamke. Zelo pomembna mi je vsebina in slike, na katerih je oseba pristna in resnična (in to ti definitivno si!!!). Skozi daljše obdobje sem spoznala, da si ti vse to, kar si jaz želim, hkrati pa sem zelo vesela, da ti lahko puščam svobodo pri kreiranju vsebin, saj delaš zelo kakovostne in lepe vsebine. Predvsem pa vsebine, ki predstavljajo tebe točno tako, kot si, hkrati pa moj nakit na njih zasije v vsem svojem sijaju.

 

*Ambasadorka prestižne znamke Minu company

Kaj za Minu pomeni ambasadorstvo in zakaj ravno jaz?

‘Brand ambasador je za nas oseba, s katerim zelimo sodelovati dolgorocno. Pri izboru smo dokaj previdni, saj zelimo nekoga, ki predstavlja brand, ne samo produkte, temvec brand kot tak z vsemi naceli vred, v dobrem in slabem 🙂
Kljucno za nas pri izboru je, da izberemo nekoga, ki ima kvaliteten community in content, hkrati pa za to isto osebo verjamemo da bo v prihodnje rastla, tudi z naso pomocjo. Torej, st. sledilcev sploh ne jemljemo kot kljucen KPI, bolj realen pokazatelj je engagement na objavah.’

https://minu.si/blogs/minu-blog/minu-ambasadorka-dijana-rose

*Ambasadorka Slovenske znamke SpiritBra

Kaj za SpiritBra pomeni ambasadorstvo in zakaj ravno jaz?

SpiritBra za ambasadorja vzame nekoga, v katerem prepozna zgodbo in sporočilo, h kakršnemu  stremi tudi sam. SpiritBra širi sporočilo o spodbujanju in navdihovanju ostalih na poti do njihovega cilja oziroma uspeha. Na ambasadorstvo gledamo recipročno – uspeh naše znamke je tudi uspeh ambasadorja in obratno.
Pogoji za ambasadorstvo so seveda iskrenost, predanost in tudi prepoznavnost. Vizija znamke je tudi, da znamka in ambasador pleteta in pišeta skupno zgodbo o uspehu, ki bo navdihovala, motivirala in širila pozitivno sporočilo!
Ponosno lahko povemo, da je Dijana prva ambasadorka naše znamke zaradi njene iskrene karizme, športnega duha in kar je najpomembneje – ker živi in razume naš Spirit!

 

Osebna izkaznica

Ime in Priimek: Dijana Ćoralić

Starost: 30 let 

Barva oči: Rjava

Barva las: Kostanjeva

Najljubša barva: Modra + Zelena = Turkizna

Miss fotogeničnosti za Miss Športa 2009

Ipanema girl 2017 by revija Grazia