fbpx

USTVARJANJE VSEBIN ZA PODJETJA / CONTENT CREATOR

Poleg pisanja bloga se je moja strast razširila tudi v ustvarjanje vsebin. Zame je bila to sprostitev in kreacije, ki so nastale po napornih urah so me prevzele. Bilo je vredno.

To ni samo klik, ampak je zame ustvarjanje vsebin prava umetnost. Od zamisli kako, pa vse do realizacije.

Z vztrajnostjo na tem področju sem pričela ustvarjati video in foto vsebino tudi za posameznike in podjetja.

Za kar nekaj znanih podjetij sem ustvarila kreacije, s katerimi so lažje predstavljali svoje produkte, zgodbo in dosegali potencialne kupce.

Slika pove več kot 1000 besed.

V katerikoli panogi ste, potrebujete dober vsebinski material, da lahko poveste zgodbo podjetja ali produkta, ter s tem povečate zanimanje za vašo znamko. Slika pusti pečat na kupcih, ter si lažje predstavljajo. Ustvarjanje vsebin je tako pomemben del vsebinskega marketinga in je ključ za doseg potencialnih kupcev. Naj bodo to video vsebine, foto vsebine ali opisi pod slikami ali na slikah.

Že sama socialna omrežja so polna slik, ki nam pripovedujejo zgodbe, želje in koristi izdelka. Vsebina je ključ, da pritegnete potencialne kupce.

Predstavitev objekta, osebe ali izdelka je mogoča skozi slike in video vsebine. Malo domišljije, načrta, zgodbe in vaša znamka bo hitro v ospredju.