Dijana Rose | Želim navdihniti ženske, da sledijo svoji strasti.jpg

Dobrodošli!

Moje ime je Dijana in moj blog je prostor, kjer izražam svojo kreativo z besedami, slikami in videi, ter hkrati želim navdihniti osebe, da sledijo svoji strasti. Blog je moja strast, ki se je pričela 3 leta nazaj in je še vedno aktivna.

Svojo pot kot srednja medicinska sestra sem zapustila, postala sem samostojna podjetnica in tako sem poleg pisanja bloga vključila še svojo drugo ljubezen ustvarjanje vsebin, zase in za podjetja. 

Na blogu zapisujem iskrene objave glede produktov, pišem okusne recepte in brez dlake na jeziku, napišem tudi iskrene objave iz svojega življenja. Moja želja je navdihniti mlade punce s pozitivo in jim vliti samozavest. Želim navdihniti ženske da se življenje z nazivom Mama, ne konča. Želim navdihniti vse tiste, ki imajo neko skrito strast, naj ji sledijo, jo izpopolnijo, ter obrnejo v posel. Verjamem, da hobi lahko preraste v nekaj več, ter da podjetja znajo prepoznati potencial in kreativnost. Treba je biti vztrajen, verjeti vase in biti samozavesten.

Moja pot je nenehno v pogonu in se je pričela širiti tudi v vsebinski marketing. Moja pot z vsebinskim marketingom se je pričela z ustvarjanjem vsebin, nato pa nadeljevala z delom pri podjetju 10DX Group.

 Skozi leta pisanja bloga in ustvarjanja sem postala tudi obraz oziroma ambasadorka naslednjim znamkam:

Myunikat by Tjaša Vodeb 

Kaj za Tjašo pomeni ambasadorstvo in zakaj ravno jaz?

Tjaša: ‘Ambasador moje znamke ne more biti vsak. Ambasador je oseba, ki čuti in podpira mojo zgodbo, preko katere nato ustvarja svojo vsebino. Je oseba, ki ji lahko 100 % zaupam in ji tako dam proste roke pri ustvarjanju le te. Moja osebna odločitev, da imam ambasadorja znamke ni v tem, da se poveča prodaja, ampak mi veliko bolj kot to, pomeni kakovostna vsebina in razpoznavnost moje znamke. Zelo pomembna mi je vsebina in slike, na katerih je oseba pristna in resnična (in to ti definitivno si!!!). Skozi daljše obdobje sem spoznala, da si ti vse to, kar si jaz želim, hkrati pa sem zelo vesela, da ti lahko puščam svobodo pri kreiranju vsebin, saj delaš zelo kakovostne in lepe vsebine. Predvsem pa vsebine, ki predstavljajo tebe točno tako, kot si, hkrati pa moj nakit na njih zasije v vsem svojem sijaju.

Vabim te tudi, da obiščeš Tjašin blog, kjer se skriva rubrika Modni blog z Dijano Rose. 

 Minu company 

Kaj za Minu pomeni ambasadorstvo in zakaj ravno jaz?

‘Brand ambasador je za nas oseba, s katerim zelimo sodelovati dolgorocno. Pri izboru smo dokaj previdni, saj zelimo nekoga, ki predstavlja brand, ne samo produkte, temvec brand kot tak z vsemi naceli vred, v dobrem in slabem ?.
Kljucno za nas pri izboru je, da izberemo nekoga, ki ima kvaliteten community in content, hkrati pa za to isto osebo verjamemo da bo v prihodnje rastla, tudi z naso pomocjo. Torej, st. sledilcev sploh ne jemljemo kot kljucen KPI, bolj realen pokazatelj je engagement na objavah.’

https://minu.si/blogs/minu-blog/minu-ambasadorka-dijana-rose

Bodifit-a – My Way of life

Edinstven individualni pristop do stranke, urejenost in unikatnost so dejstva, ki so me vedno znova vračala k Bodifitu nazaj. Sodobno opremljeni fitnessi, ki temeljijo na kvaliteti naprav, ponudbi vodenih vadb, ter kvalitetnih športnih prehranskih dodatkih. Proud to belong! Občasno napišem tudi kakšen članek za njihov blog. 

Osebna izkaznica

Ime in Priimek: Dijana Ćoralić

Starost: 31 let 

Barva oči: Rjava

Barva las: Kostanjeva

Najljubša barva: Turkizna

Miss fotogeničnosti za Miss Športa 2009

Ipanema girl 2017 by revija Grazia